top of page
gele muur en raam.jpg

Waarom de Psyche Scan?

 

Alles wat je nu ervaart, denkt, doet en aantrekt, is het gevolg van jouw verleden. Pijnlijke ervaringen en besluiten die je als kind of puber maakte, maar ook jouw imprint -jouw ervaring in de baarmoeder tijdens de zwangerschap- spelen mee. Omdat je niet weet welke informatie jou dagelijks beïnvloedt, kom je steeds in dezelfde situaties terecht die je niet gelukkig maken of frustreren.
 
Deze belemmerende patronen, angsten, overtuigingen zijn opgeslagen in je onderbewuste en daardoor moeilijk toegankelijk. Omdat slechts 5% van ons dagelijkse handelen berust op bewust aansturen, boek je de grootste groei en verandering als je kijkt naar de overige 95%, je onbewuste handelen.
 
Met behulp van de Psyray methodiek geeft de Psyche Scan op een simpele en doeltreffende manier inzicht in de gebieden en patronen die met conventionele methodes niet of niet direct zichtbaar zijn. 

 

 

Wat laat de Psyche Scan zien?


Leven vanuit je imprint of kindbesluiten was effectief om te overleven, maar geeft je vaak niet wat je verlangt.
De scan geeft zicht op:

 • jouw diepliggende belemmerende patronen, angsten en hun oorzaken.

 • de invloed die ze hebben op hoe je nu dingen doet.

 • situaties, valkuilen en mensen die je hierdoor steeds weer aantrekt

 • het beschermingsmechanisme dat je tegenhoudt om de pijn onder ogen te zien waardoor je de patronen niet kunt doorbreken.
   


Wat is het resultaat?

 

Alleen als je je bewust wordt van onbewuste gedragspatronen, kun je ervoor kiezen om daarmee te stoppen.
Na een of meerdere scans zie je wat jouw aandeel is geweest in jouw levensloop :

 • begrijp je waarom je doet zoals je doet

 • krijg je de ruimte om te zijn wie je bent

 • ontdek je nieuwe mogelijkheden die je daarvoor niet zag

 • kun je bewuster en vrijer leven

 • maak je op een andere manier keuzes in je leven, relaties & werk

Hoe werkt de technologie van de Psyche Scan?


Psyray is een geavanceerde technologie die in staat is om via een koptelefoon en apparatuur elektromagnetische signalen te registreren van cellen en daar betekenis aan te geven – zonder dat er één woord gesproken wordt.
 

De kwantumfysica toont aan dat alles bestaat uit zichtbare materie en meetbare energie. Elke cel en elk orgaan heeft naast zijn materiële vorm ook een eigen, specifiek en onmiskenbaar trillingspatroon, frequentie. Hetzelfde geldt voor elk gevoel of elke gedachte. Deze frequenties breng ik met Psyray exact in kaart en wordt vergeleken met referentiewaarden uit een omvangrijke database met meer dan 30.000 frequenties. Op deze manier constateer ik afwijkingen van statistische normwaarden en stel ik de individuele disbalans van een persoon vast.

Ik kijk vanuit een holistische visie naar de resultaten. Dat wil zeggen: lichaam en geest zijn  één en de organen zijn verbonden met karakteristieke emoties.

Hoe verloopt een scan?


De Psyray koptelefoon wordt op je hoofd gezet terwijl je rustig op je stoel blijft zitten. Je hoeft niets te vertellen over je jouw situatie, dat gebeurt vaak vanzelf. Vervolgens wordt met behulp van geluidsfrequenties de energie in je lichaamscellen gemeten. Deze meting kun je volgen op een beeldscherm waarbij je meteen ziet welke organen wel en niet in balans zijn. Na de Scan die ongeveer 30-45 minuten duurt, leg ik uit welke psycho-emotionele thema’s bij jou disbalans veroorzaken en waar ze vandaan komen. In concrete, heldere taal vertel ik wat jouw lichaam net heeft verteld.

Waarom Psyche Scan
Wat laat scan zien?
Wat is het resultaat
Hoe werkt de technologie
Hoe verloopt een scan
bottom of page