top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
guillaume-techer-A7oXNhzgGu8-unsplash.jp

€180 - live of online coaching - 2 uur

€40 - healing - live of op afstand - 30min

Persoonlijke coaching

Persoonlijke Coaching

Empathisch en intuïtief zal ik je tijdens onze gesprekken een liefdevolle spiegel voor houden. Dit vergt van jou als cliënt wel openheid, eerlijkheid en commitment. Alleen op die manier kunnen we samen, snel tot een mooi resultaat komen.
 
In de coaching gebruik ik verschillende invalshoeken om een zo optimaal mogelijk resultaat te krijgen. Ik werk systemisch, lichaamsgericht, met NLP en Transactionele Analyse. En als je snel een doorbraak wil, zet ik het model van Immunity to Change in. Deze methodiek uit Harvard helpt jou om binnen een uur zicht te krijgen op de (onbewuste) overtuigingen en angsten die je tegenhouden om te veranderen.  
Zonodig ondersteun ik jouw proces met een healing. Om het nog beter te doorvoelen of de scherpe randjes eraf te halen.
 
Ik garandeer na maximaal 6 sessies resultaat! Heb je toch meer begeleiding nodig dan is de volgende sessie gratis!​ 

Heb je interesse?

Psyche Scan
web_stap_uit_je_comfortzone_edited.jpg

Immunity to Change

€180 - invullen immuniteitskaart - 2 uur

€90 - evt. verdere begeleiding  - 1 uur

  • Hoe vaak heb jij je voorgenomen om morgen ècht iets anders te doen dan vandaag?

  • En hoe vaak is het je ook echt gelukt?

Volgens de Harvard professoren Robert Kegan en Lisa Lahey hebben mensen niet alleen een biologisch, maar ook een psychologisch immuunsysteem. Dit systeem beschermt ons tegen veranderen en belemmert ons nieuw gedrag in te zetten. Alles dat verandering teweeg brengt, wordt (onbewust) gesaboteerd. Dat verklaart waarom het soms niet lukt. Ook al wil je het graag en doe je hard je best. 

'Gas geven met de rem erop'. 

Het kost veel energie en brengt je nergens.

Immunity to Change helpt je om deze (onbewuste) belemmeringen te identificeren. Met het invullen van de immuniteitskaart van dit model, krijg je inzicht in jouw belemmerende gedachtengang en het ineffectieve gedrag dat je vervolgens vertoont.

Door jouw aannames onder de loep te nemen en te onderzoeken of ze waar zijn, ga je effectiever DOEN. Niet vanuit wilskracht maar vanuit een andere perceptie. Het laat je stapjes zetten buiten je comfortzone. Te klein om je immuunsysteem te alarmeren maar groot genoeg om je een nieuwe ervaring geven.  

Wil jij jouw blokkades wegnemen en doorgroeien?

Dicht dan de 'gap' tussen willen en doen en ontdek dat de wereld veel groter is dan jouw beperkende overtuiging je doet geloven.     

Heb je interesse?

~ alle genoemde bedragen zijn excl. BTW ~

Bel of mail me voor een intake

Tel: 06 - 30 582 845 
Email: hellen.lerou@gmail.com
 

Dank voor je bericht!

Intake formulier
bottom of page