top of page

Spelen met controle

In een wereld van polarisatie, onduidelijkheid en snelle veranderingen, is het een uitdaging om op eigen koers te blijven. Er worden andere eisen van je stuurmanschap gevraagd omdat de omgeving moeilijker is te voorspellen.
 

In deze workshop ga je leren hoe je flexibeler en meer passend op situaties kan reageren. Je gaat ervaren wanneer het voor jou beter is om vast te houden aan gestelde doelen en wanneer het efficiënter is om deze los te laten. Uiteindelijk leer je je angst om controle te verliezen om te buigen naar vertrouwen dat je bent waar je hoort te zijn.

Voor wie

Voor iedereen die wil verkennen hoe je speelser en steviger kan omgaan met de uitdagingen van het leven. Niet meer wankelen als het anders loopt dan verwacht, maar stevig en vol vertrouwen blijven staan.
Ook als de grond onder je voeten begint te bewegen.

 

Deze workshop vraagt van jezelf om te durven kijken naar wie je bent en jezelf in te brengen. En dat je contact met jezelf maakt.

Het resultaat
voor jou?

Je leert wat controle voor jou heeft, betekent en hoe je daar in het hier-en-nu meer mee kunt spelen. In controle zit namelijk altijd een goede intentie, en tussen controle en spelen zit een mooi speelveld.

Door te erkennen hoe dit bij jou werkt, leer je wanneer je op een gezonde manier gas geeft, of op de rem trapt.

Informatie:

Duur van de workshop: 1 dag

10.00 uur tot 17.00 uur

€ 450 incl. BTW per persoon. 

6 tot 14 deelnemers

Incompany: is mogelijk, prijs op aanvraag.

Locatie: Alphen aan de Rijn

Ben je benieuwd of deze workshop bij je past? Plan een gratis gesprek in!

bottom of page