top of page

Kennismaking met familieopstellingen

Familieopstellingen klinkt magisch. Wie er al eens over gehoord heeft, vindt het vaak wat vaag en ook wat zweverig. Maar wat is het dan?

Een familieopstelling helpt vaak inzicht te geven in waarom je bepaalde dingen steeds weer doet. Het zijn vaak de patronen in ons leven die we herhalen of reacties op bepaalde situaties die bijna geprogrammeerd lijken. Vooral in contact met andere mensen, op je werk of in je privé leven.

Oorzaken daarvan kunnen voortkomen uit jouw geschiedenis, waar jij vandaan komt, hoe je bent gehecht en hoe je bent opgegroeid. Een familieopstelling is een manier om wat vaak niet begrepen wordt, zichtbaar te maken en aan te kijken zodat ervaren kan worden wat er al die tijd gespeeld heeft voor jou.

Voor wie

Deze workshop is voor iedereen die eens wil kijken wat een familieopstelling nu inhoudt, maar nog wat terughoudend is om zelf in te stappen. In veiligheid kun je een opstelling ervaren door middel van observeren en korte oefeningen.

Ook is er de gelegenheid om mee te doen als representant in een opstelling of wellicht zelf iets in te brengen. Er is geen verplichting om iets in te brengen. Meestal wordt er één opstelling gedaan voor diegene die dat wil.‌

Het resultaat
voor jou?

Wat je mee krijgt, is achtergrondkennis van opstellen en wat de basisprincipes zijn. Tevens wordt tijdens korte 1-op-1 oefeningen ervaren wat representeren is.
 

Informatie:

Duur van de workshop: 3 uur

19.00 uur tot 22.00 uur

€75,- als je een vraag inbrengt
€25,- als je wilt representeren

8 tot 12 deelnemers

Incompany: is mogelijk, prijs op aanvraag.

Locatie: Alphen aan de Rijn

Ben je benieuwd of deze workshop bij je past? Plan een gratis gesprek in!

bottom of page