top of page

Werken met verlangen

Wie kent niet verlangen? Verlangen naar meer, beter, groter. Naar liefde en wat je gemist hebt.
 

Verlangen naar heelheid is geen mens vreemd. Het is vaak de zoektocht die ons bezighoudt, waarbij we zoeken naar wat we missen in het leven. We denken dan dat we het bij een ander kunnen halen of door tastbare zaken als geld, status en materiële zaken. Externe zaken dus die ons best zullen bevredigen, maar vaak op de korte termijn. Echte vervulling komt van binnenuit, vanuit wie je werkelijk bent.
 

In deze workshop leren we het verlangen weer uit te spreken en te onderzoeken waar dat verlangen uit bestaat. Ook leer je in beweging te komen om dat verlangen niet alleen aan te kijken, maar ook vol beet te pakken.

Voor wie

Deze workshop is voor iedereen die contact wil maken met zijn of haar verlangen. Niet geleefde dromen, gemiste liefde en erkenning, én hoe verlangen in je leven speelt.

Vaak voelt dat als een leegte en die leegte wil gezien worden. 
Deze workshop vraagt van jezelf om te durven kijken naar wie je bent en jezelf in te brengen. Het gaat om het ervaren vol in beweging te komen, in contact met jezelf.

Het resultaat
voor jou?

Je leert wat gemis en verlangen voor jou betekenen en waarom dit thema zo bij jou speelt. Verlangen is namelijk het gemis aannemen en dat erkennen zorgt voor meer ruimte in je dagelijks leven en je werk.

Door het verlangen uit te spreken, leer je te vragen wat je nodig hebt. Dit bevordert je autonomie.

Informatie:

Duur van de workshop: 1 dag

10.00 uur tot 17.00 uur

€ 450 incl. BTW per persoon. 

8 tot 12 deelnemers

Incompany: is mogelijk, prijs op aanvraag.

Locatie: Alphen aan de Rijn

Ben je benieuwd of deze workshop bij je past? Plan een gratis gesprek in!

bottom of page