top of page

2 daagse ‘ik wil voelen’

We zijn vaak meer een wandelend hoofd dan (ook) een voelend lijf.

We denken te kunnen sturen, controleren en plannen, waardoor ons leven veiliger en overzichtelijker lijkt. Alleen dan blijven we weg van een ervaring in het moment. Ratio is namelijk ofwel met het verleden of de toekomst bezig.

In het ervaren is het lijf meester. Ondanks dat het een krachtig gevoelsinstrument is, zijn we ons vaak niet zo bewust van de reacties van ons lichaam of nemen we de signalen niet serieus.

In deze twee daagse workshop ga je leren hoe je via je lijf kan komen bij je gevoel en beleving. Hoe raakt de wereld jou, welke pad past, wat trekt je aan of waar voel je weerstand bij? Door dit met je lijf te onderzoeken krijg je waardevolle informatie wie je bent en wat je nodig hebt.

Voor wie

Voor iedereen die wil verkennen wat het lijf wil zeggen. Want soms kun je ergens je hoofd over breken terwijl het lichaam het al lang weet.

Deze tweedaagse workshop vraagt van jezelf om te durven kijken naar wie je bent en jezelf in te brengen. Het gaat in deze workshop om het contact maken met lijf en jezelf.

Het resultaat
voor jou?

Je leert hoe je beter naar de signalen van je lijf kunt luisteren en hoe je deze informatie kunt integreren met je denken. Juist door samenwerking van lichaam en geest beweeg je gemakkelijker door het leven, vind je je eigen weg en leer je communiceren, verbinden en creëren op de manier die bij jou past.

Informatie:

Duur van de workshop: 2 dagen

10.00 uur tot 17.00 uur

€ 450,-  incl. BTW per persoon. 

8 tot 12 deelnemers

Incompany: is mogelijk, prijs op aanvraag.

Locatie: Alphen aan de Rijn

Ben je benieuwd of deze workshop bij je past? Plan een gratis gesprek in!

bottom of page